Ciastka francuskie i półfrancuskie

Monokl z rodzynkami

Ciastko półfrancuskie w kształcie „ślimaka” z aromatycznym nadzieniem budyniowym oraz rodzynkami. Propozycja słodkiej przekąski dla każdego – kusi swoim oryginalnym wyglądem i niepowtarzalnym aromatem.

Numer artykułu 4208254
Waga mrożonego produktu 95 g
Technologia wypieku Gotowe do wypieku
Wartość odżywcza produktu w 100g
Wartość energetyczna 1420 kJ - 340 kcal
Tłuszcz 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,9 g
Węglowodany 45 g
w tym cukry 18 g
Białko 5,9 g
Błonnik 2,6 g
Sól 1,0 g
mąka PSZENNA, nadzienie budyniowe (22%) (woda, cukier, modyfikowana skrobia, pełne MLEKO w proszku, odtłuszczone MLEKO w proszku, substancja zagęszczająca: E401, aromat, barwnik: E101, E160)), margaryna (palmowy tłuszcz, słonecznikowy olej, woda, masło (MLEKO), emulgator: E471, sól, regulator kwasowości E330, aromat, barwnik: E160), rodzynki (7%), drożdże, masa jajowa (JAJA, przeciwutleniacze: E325, E326), gluten PSZENNY, emulgator: E472e, środek do przetwarzania mąki E300, sól jodowana (sól, jodan potasu).

Related Products

Pieczywo

Pieczywo pakowane