Ciastka francuskie i półfrancuskie

Rogalik croissant z masłem

Tradycyjny chrupiący rogalik „croissant” z dodatkiem masła, zrobiony z ciasta francuskiego. Doskonale smakuje serwowany zarówno na ciepło jak i na zimno.

Numer artykułu 4206183
Waga mrożonego produktu 65 g
Technologia wypieku Gotowe do wypieku
Wartość odżywcza produktu w 100g
Wartość energetyczna 1385 kJ - 330 kcal
Tłuszcz 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g
Węglowodany 40 g
w tym cukry 6,1 g
Białko 8,6 g
Błonnik 1,5 g
Sól 1,1 g
Mąka PSZENNA, woda, margaryna (tłuszcz palmowy, olej słonecznikowy, woda, MASŁO (MLEKO) (10%), emulgator E471, sól jodowana, regulator kwasowości: E330, aromat, barwnik: E160a), cukier, drożdże, masa JAJOWA (JAJA, przeciwutleniacze: E325, E326), gluten PSZENNY, emulgator: E472e, środek do przetwarzania mąki: E300.

Related Products

Pieczywo

Pieczywo pakowane