Chleby

Chleb Dobrodzieja na zakwasie

Chleb Dobrodzieja

Chleb Dobrodzieja inspirowany sielskim życiem na wsi, powstał w nawiązaniu do tradycji, naturalnych zakwasów oraz wypieku pieczywa w piecach kamiennych. Został skomponowany z 3 rodzajów mąk (pszennej, pszennej graham, żytniej) oraz z unikalnego mariażu dwóch, jakże innych zakwasów.

Wyprodukowany z poszanowaniem dla tradycji i sztuki piekarniczej – na zakwasie pszennym i żytnim, wyłącznie z naturalnych składników i powoli dojrzewających przez 48 godzin po to, by w sposób naturalny wydobyć głębię smaku i aromatu. Dzieki wypiekowi w piecu na kamiennych blatach ma chrupiącą, ciemnobrązową skórkę dekoracyjnie oprószoną mąką oraz zwarte i ciemne wnętrze.

Numer artykułu 4030109
Waga mrożonego produktu 450 g
Technologia wypieku Częściowo wypieczone
nie istnieje taki indeks

Related Products

Pieczywo

Pieczywo pakowane